Plantains umplute cu carne de porc și ulei de miere Chipotle

Plantains umplute cu carne de porc și ulei de miere Chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Plantanele umplute cu carne de porc și ulei de miere Chipotle. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 430 calorii, 33g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de scallions, ulei de canolan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc umplută din Caraibe cu cartofi dulci portocalii și Plantains, Miere Chipotle Coaste De Porc, și Chipotle Miere Crema De Brânză Umplute Covrig Bites pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-un castron mic amestecați adobo, Sazon și piper și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Folosind un cuțit de decojit, faceți 10 până la 12 fante în umărul de porc. Apoi coaja înapoi capac de grăsime, dar lăsați atașat. Ridicați capacul de grăsime și faceți fante sub capac. Trageți capacul înapoi în jos și înscrieți pielea de sus cu cuțitul. Introduceți usturoiul zdrobit în fante. Frecați carnea de porc cu amestecul adobo, înfășurați în folie de aluminiu și puneți-o într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți timp de 5 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Ridicați temperatura cuptorului la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să prăjiți timp de 30 de minute (sau claritatea dorită pe piele).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Scoateți umărul de porc din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute pe o placă de tocat. Trageți aproximativ 2 kilograme de carne de porc de pe umăr și tăiați în bucăți mici până la mijlocii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Într-un castron mediu, amestecați carnea de porc tocată și scallions. Puneți deoparte amestecul de porc și scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Îndepărtați coaja de pe plantane, dar nu detașați coaja. Împărțiți planta în mijloc făcând 2 felii, astfel încât să puteți îndepărta mijlocul (faceți canoe), puneți deoparte bucata tăiată. Luați 1/2 cană de amestec de carne de porc și scallion și alte plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Așezați bucata tăiată de plantain înapoi deasupra și trageți în sus coaja. Ungeți ușor coaja și înfășurați în folie de aluminiu. Repetați cu plantanele rămase și amestecul de umplutură. Grătiți sau coaceți timp de aproximativ 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Îndepărtați plantainele de pe grătar sau cuptor și îndepărtați folia și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
12
Așezați plantanele pe un platou de servire. Într-un castron mic, amestecați chipotle tocat, miere și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Stropiți peste plantane și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista