Placinta Taco Usor La Cuptor
Ușor de copt Taco plăcintă ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 536 calorii, 38g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți lapte patru brânză, praf de chili, carne de vită măcinată extra-slabă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Easy Taco Pie și echipa Cabot Fit, Cupe Ușoare De Taco Coapte Cu Șase Straturi, și Dip ușor de fasole prăjită (sau umplutură de taco sau burrito) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Carne brună cu ceapă și pudră de chili în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați roșiile și porumbul; gatiti 5 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Lingură 1 cană amestec de carne în 2-qt. caserola rotundă; acoperiți cu 3 tortilla, suprapunându-se dacă este necesar pentru a se potrivi în farfurie. Se acoperă cu 2 căni din amestecul de carne rămas și 1/2 cană de brânză. Acoperiți cu tortilele rămase și amestecul de carne rămas; acoperi.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până se încălzește. Se acoperă cu brânza rămasă; coaceți, neacoperit, 5 min. sau până se topește.
Se servește acoperit cu smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.