Placinta Cu Lapte
Placinta cu lapte ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 361 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Un amestec de aluat de plăcintă, coajă de lămâie, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați [] Usturoi la gratar si salata de pui zară cu sos de lapte bătut-Tahini, Vafe de lapte cu lapte de unt cu oferte de pui prăjit, și Cele mai pufoase clătite cu zară cu sos de zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați laptele de unt și ouăle să ajungă la temperatura camerei cu 1 oră înainte de a face umplutura.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. ușurați aluatul într-o placă de plăcintă adâncă de 9 inci și sertizați după dorință. Pierce peste tot cu o furculiță. Aliniați aluatul cu folie, apoi umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți până când marginile sunt aurii, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtați pergamentul și greutățile și continuați să coaceți până când sunt ușor aurii peste tot, încă aproximativ 10 minute.
Lăsați să se răcească complet pe un suport.
Faceți umplutura: bateți untul și zahărul într-un mixer de suport prevăzut cu atașamentul pentru bici (sau folosiți un mixer manual) la viteză medie-mare până când sunt combinate, aproximativ 1 minut.
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți până devin palide și groase, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza mixerului la mediu scăzut; adăugați făina, sucul de lămâie, coaja de lămâie, nucșoara și sarea și bateți până se încorporează. Măriți viteza la medie mare și turnați încet laptele de unt. Răsturnați părțile laterale ale bolului și continuați să bateți până când sunt combinate.
Transferați într-un castron mare.
Curățați mixerul și atașați-l.
Adăugați albușurile și bateți la viteză medie-mare până se formează vârfuri rigide, aproximativ 4 minute. Îndoiți albusurile în amestecul de gălbenușuri în trei adăugiri până când nu rămân dungi albe.
Se toarnă umplutura în crusta pregătită.
Se transferă pe o foaie de copt și se coace până devine aurie și se fixează în jurul marginilor (Centrul Se va jiggle în continuare), 45 până la 50 de minute, rotind plăcinta la jumătatea drumului.
Se lasă să se răcească pe un raft. Praf cu zahăr de cofetărie înainte de servire.
Fotografie realizată de Con Poulos