Placinta Cu Avocado
Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 474 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 12 ar spune că a lovit la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, firimituri de cracker graham, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă Cu Cireșe, Butterfinger Pie, și Paleo Shepherd ' s Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crusta: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 8 inci cu o parte din untul topit.
Amestecați untul rămas cu firimiturile de cracker graham, zahărul și sarea într-un bol. Apăsați amestecul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei pregătite.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute. Se răcește complet pe un raft.
Faceți umplutura: înjumătățiți și gropiți avocado, apoi scoateți carnea și tocați.
Se transferă într-un bol, se adaugă crema de brânză și se bate cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați laptele condensat, sucurile de lămâie și lămâie și sarea și bateți până la pufos, răzuind vasul după cum este necesar.
Se toarnă umplutura în crustă, se apasă o bucată de folie de plastic direct pe suprafață și se răcește cel puțin 4 ore.
Scoateți inelul cu formă de arc și feliați plăcinta.
Garnisiți cu frișcă sau zahăr de cofetari, dacă doriți, și serviți imediat (blatul va începe să se rumenească pe măsură ce plăcinta stă).
Fotografie de Stephanie Foley