Plătică prăjită întreagă cu cartofi și măsline
Breamul întreg cu cartofi și măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 2 porții cu 815 calorii, 85g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $7.65 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 51 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt File De Dorată Cu Măsline En Papillote, Crudo de Dorată cu lămâie și măsline, și Oratan Al Forno (Dorată La Cuptor Cu Cartofi).
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Gatiti cartofii in apa clocotita aproximativ 10 minute, taiati felii groase, apoi raciti. Într-un castron, aruncați cartofii cu măslinele, usturoiul, jumătate de pătrunjel tocat, jumătate de ulei de măsline, coaja de lămâie și sare și piper. Sfat acest amestec peste fundul unui vas mediu gratinat.
Condimentați peștele și așezați tulpinile de pătrunjel în cavitate.
Așezați peștele deasupra cartofilor și stropiți cu restul de ulei de măsline.
Coaceți timp de 15 minute până când cartofii încep să se crape în jurul marginilor.
Se toarnă vinul peste, apoi se întoarce la cuptor încă 10 minute până când cartofii s-au rumenit și peștele este fiert.
Scoateți vasul din cuptor, împrăștiați peste restul de pătrunjel și aduceți vasul la masă. Când serviți, nu uitați minunatele sucuri de vin alb din fundul vasului. Delicios cu un castron simplu de spanac.