Plăcinte Personale Cu Oală De Pere

Plăcinte Personale Cu Oală De Pere
Personal Pear Pot Pies este un Hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 513 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de portocale, firimituri de fulgi de porumb, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcinte Personale Cu Mere De Scorțișoară, Fripturi Personale De Oală, și Petite Pear Pies.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400. Ungeți fundul și laturile a patru 8 oz. ramekins cu 1 lingură de unt (nu unt jante).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Într-un castron mic, amestecați zahărul, firimiturile de fulgi de porumb, zahărul brun și ghimbirul. Într-un castron mare, aruncați pere cu suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
UmărUmăr
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați amestecul de firimituri și aruncați pentru a combina. Împărțiți amestecul între ramekins; punct cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Fără a se desfășura, tăiați patiseria transversal în paisprezece 1/4-in. benzi. Desfaceți cu atenție benzile.
6
Tăiați opt benzi în jumătate; tăiați benzile rămase în treimi. Aranjați peste ramekins într-un model de zăbrele, folosind patru benzi lungi și patru benzi scurte pentru fiecare. Apăsați ușor capetele pe jantele ramekin.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Ungeți grilele cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
8
Coaceți 25-30 de minute sau până când umplutura este spumoasă și patiseria este maro aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Se servește cald cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista