Plăcinte de păstor de miel și cartofi dulci
Mielul și plăcintele păstorului de cartofi dulci necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 597 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.85 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Plăcinte de păstor de miel și cartofi dulci, Placinta de miel Shepherd cu crusta de cartofi piure de usturoi, și Plăcintă de păstor de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până la sclipire. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați mielul și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste peste tot, aproximativ 6 minute.
Transferați mielul într-un castron puțin adânc.
Adăugați usturoiul, ceapa și restul de 1 lingură de ulei de măsline în caserolă și gătiți la foc moderat până se înmoaie.
Adăugați morcovii și condimentele și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 2 minute. Se amestecă făina și se adaugă mielul și apa. Aduceți la fierbere, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite din partea de jos a caserolei. Reduceți focul la minim și fierbeți neacoperit, amestecând ocazional, până când mielul este fraged și sosul este îngroșat, aproximativ 1 1/2 ore. Ridicați focul la moderat ridicat și amestecați spanacul până se ofilesc. Condimentează cu sare și piper. Spoon tocană de miel în 4 superficial 2 1/2-ceașcă de sticlă sau vase de copt ceramice.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 42
Într-o cratiță medie, amestecați și amestecați cartofii dulci la foc mare până se încălzesc. Se amestecă brânza de capră, laptele și untul și se condimentează cu sare și piper.
Întindeți piureul de cartofi dulci peste tocanul de miel și coaceți aproximativ 10 minute, sau până când este fierbinte și clocotind la margini. Preîncălziți broilerul. Se fierbe toppingul la 4 centimetri de la foc până devine auriu, aproximativ 1 minut.