Plăcinte De Mână Cu Pere-Afine
Nevoie de o desert fără lactate? Plăcintele de mână cu pere-afine ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 25 de porții cu 281 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână pere bosc, înghețată vanillan, foietaj cu unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcinte De Mână Cu Pere-Afine, Plăcinte De Mână Cu Pere De Marțipan, și Plăcinte De Mână Cu Pere Condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, aruncați perele tăiate cubulețe cu 1/3 cană de zahăr, 1 lingură de făină și afine, cuișoare măcinate, scorțișoară și sare.
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți foietajul pe un pătrat de 14 1/2 inch, cu grosimea de aproximativ 1/8 inch. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați patiseria în 8 pătrate. Puneți umplutura de pere pe un colț al fiecărui pătrat, lăsând o margine de 1/2 inch. Îndoiți patiseria peste umplutură pentru a face un triunghi și apăsați ferm marginile pentru a sigila. Crimpați marginile cu o furculiță. Înțepați partea superioară a fiecărui triunghi o dată cu furculița pentru a permite aburului să scape în timpul coacerii.
Transferați plăcintele de mână pe o foaie de copt și dați-le la frigider timp de cel puțin 30 de minute, până la răcire.
Preîncălziți cuptorul la 40
Ungeți plăcintele de mână răcite cu oul bătut și presărați-le cu restul de 1 1/2 linguri de zahăr.
Coaceți plăcintele aproximativ 30 de minute, până se rumenesc.
Lăsați plăcintele de mână să se răcească cel puțin 5 minute.
Se servește cu frișcă sau înghețată de vanilie.