Plăcinte De Mână În Stil Spanokopita
Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 566 calorii. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, spanac, brânză manouri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Plăcinte de mână cu șuncă și mazăre, Plăcinte De Mână Cu Mure, și Spanikopita Plăcinte De Mână.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez de dimensiuni medii pe mediu-scăzut, apoi adăugați ceapa. Gatiti, cu un praf de sare, amestecand des. Când ceapa este înmuiată și translucidă, aproximativ 5 minute, adăugați usturoi și gătiți încă un minut.
Adăugați spanacul, aruncând pentru a acoperi cu ulei și adăugați un alt vârf mic de sare. Gatiti pana cand spanacul este foarte fraged, dar nu moale, aproximativ 5 minute, apoi stingeti focul si amestecati branza.
Adăugați coaja de lămâie, nucșoară și mărar. Sare după gust și adăugați suc de lămâie 1/2 linguriță la un moment dat degustare până când se obține aroma dorită. Pune deoparte.
Se încălzește cuptorul la 400 F și se reglează suportul în poziția de mijloc, apoi se pudrează ușor o suprafață de lucru și un sucitor cu făină.
Rulați aluatul foietaj într-un dreptunghi de 10 x 8 inci. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați foietajul în patru dreptunghiuri mai mici.
Andocați ușor centrul fiecărui dreptunghi cu o furculiță, lăsând o jumătate de centimetru de spațiu pe fiecare parte. Puneți 1/4 din umplutură în fiecare dreptunghi și pliați ca o carte. Pentru a sigila marginile, sertizați apăsând ușor pe ele cu partea din spate a furcii.
Coaceți plăcintele de mână pe o tigaie căptușită cu pergament până când patiseria este bine rumenită, fermă și uscată, aproximativ 30 de minute. Sau congelați plăcintele pe tava de foi timp de câteva ore, apoi transferați-le într-o pungă cu fermoar pentru depozitare pe termen lung.
Serviți plăcintele de mână calde sau la temperatura camerei.