Plăcinte cu fructe și nuci în formă liberă
Plăcintele cu fructe și nuci în formă liberă sunt vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 437 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,59 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, gem de fructe, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă florentină în formă liberă, Lasagna În Formă Liberă, și Tartă De Mere În Formă Liberă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți toate nucile de pin într-o tigaie uscată la foc mediu-mic, amestecând, până se rumenesc uniform și parfumat, aproximativ 2 până la 3 minute. Mișto.
Pulsează 3/4 cană de nuci de pin și zahăr într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin, de aproximativ 15 ori.
Adăugați făina, făina de porumb, sarea și untul și pulsul până când sunt combinate, de aproximativ 10 ori.
Adăugați oul și pulsul până când amestecul se reunește într-un aluat moale, de aproximativ 5 ori.
Întindeți o foaie de 8 x 11 inci de hârtie cerată sau pergament. Împărțiți aluatul în mod egal în 6 bile și așezați-l pe hârtie, lăsând cel puțin 4 inci între fiecare. Apăsați ușor pentru a face discuri uniforme și acoperiți cu o altă foaie de hârtie. Cu un știft de rulare se rostogolește ușor pe întreaga foaie pentru a face runde de aproximativ 5 centimetri în diametru. Glisați hârtia pe o foaie de copt și refrigerați cel puțin 1 oră sau până la 3 zile.
Scoateți foaia superioară de hârtie și tăiați pergamentul în 6 pătrate (în jurul cercurilor de aluat).
Așezați 2 linguri de gem pe fiecare cerc și întindeți-l uniform cu spatele unei linguri peste crustă, lăsând o margine de 1 1/2 inci în jurul marginilor. Îndoiți și îndoiți ușor aluatul peste marginea gemului, pentru a face o plăcintă rustică în formă liberă. (Folosiți marginea pergamentului sau a unui răzuitor de bancă pentru a ridica marginile aluatului; este mai ușor în acest fel. A se vedea fotografia.) Repetați cu discurile rămase.
Bateți gălbenușul de ou cu o linguriță de apă și periați cu el marginile crustelor.
Presărați nucile de pin rămase pe spălarea ouălor. Puneți la frigider plăcintele timp de 30 de minute.
Poziționați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 375 grade F.
Coaceți plăcintele până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să se stabilească 5 minute înainte de a transfera cu hârtia pe un suport pentru a se răci.
Serviți cald sau la temperatura camerei, cu înghețată, frișcă sau iaurt, dacă doriți.