Plăcinte cu ciuperci și linte cu Topping de biscuiți Gouda
Plăcinte cu ciuperci și linte cu Topping de biscuiți Gouda este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 625 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați linte, ciuperci porcini, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Plăcinte Cu Ciuperci Și Linte Cu Topping De Biscuiți Gouda, Plăcinte Individuale Cu Oală De Vită Cu Topping De Biscuiți, și Plăcinte cu oală de pui și legume cu Topping de biscuiți Dilled.
Instrucțiuni
1
Combinați 3 căni de apă rece, linte și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță medie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când lintea este fragedă, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge; pune lintea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
3
Se toarnă 3 căni de apă clocotită peste porcini într-un castron mediu; înmuiați 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Scoateți porcini din lichidul înmuiat, stoarceți-l uscat și tocați-l grosier. (Rezervați lichid de înmuiere.)
5
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ciuperci proaspete. Saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Proaspete
7
Adăugați 1 lingură de ulei, ceapă, morcov, salvie și cimbru. Saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De Gătit
8
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
9
Se amestecă făina în legume; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Făină Pentru Toate Scopurile
10
Adăugați lichid de înmuiere porcini.
11
Se amestecă în porcini, cartofi, sos de soia și pastă de roșii. Acoperiți; fierbeți până când cartofii sunt fragede, amestecând ocazional, 13 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Sos De Soia
Cartofi
12
Adăugați linte; condimentează cu sare și piper. Împărțiți umplutura între patru boluri rezistente la cuptor cu 2 căni. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați făina, făina de porumb, praful de copt și sarea în procesor; amestecați 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Adăugați unt; pulsați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Adăugați zară; pulsează până când aluatul formează aglomerări umede. Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Împărțiți în 4 bucăți egale; formați fiecare în disc gros de 2/3 inci. Setați runde deasupra umpluturii; se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Brânză
Aluat
5
Coaceți plăcintele cu oală pe foaia de copt până când testerul introdus în toppingul de biscuiți iese curat, aproximativ 30 de minute.