Plăcinta olandeză cu mere a domnișoarei Jeanne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 8 porții cu 478 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de sare, făină, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 16%. Încercați Going Dutch: Apple-Spice Zară Copil Olandez, Tortul de mere al lui William Tell, și Apple Dutch Baby (Sau Clătită Germană De Mere) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 3/4 cană de zahăr, scorțișoară și 2 lingurițe de tapioca într-un bol mare, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Tapioca
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați felii de mere; aruncați bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Combinați 3/4 cană de zahăr și 3/4 cană de făină într-un bol, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tăiați untul cu un blender de patiserie până se sfărâmă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Combinați 1 cană de făină, scurtare și sare cu un blender de patiserie până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Presărați apă cu gheață, 1 lingură la un moment dat, uniform pe suprafață; amestecați cu o furculiță doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Formați patiseria într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Rulați produse de patiserie la o grosime de 1/8 inci pe o suprafață ușor făinată. Se potrivesc într-o pieplate de 9 inch; tăiați excesul de patiserie de-a lungul marginilor. Îndoiți marginile sub și sertizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Se presară cu 2 lingurițe rămase tapioca. Lingura amestec de mere în crustă, mounding în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Se presară cu amestec de unt, acoperind complet amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
10
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
11
Coaceți la 400 timp de 25 de minute. Scutiți plăcinta de supraaglomerare prin plasarea ușoară a unui pătrat de folie de aluminiu pe plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
12
Coaceți încă 20 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
13
Sfaturi: amestecul de scurtare-făină pentru patiserie ar trebui să semene cu mazărea mică, nu cu făina de porumb, pentru o descuamare maximă. Aveți grijă să nu lucrați amestecul de patiserie pentru piecrust mai mult decât este absolut necesar pentru a-l "aduna" împreună într-o minge sau va fi dens, dur și își va pierde fulgul. Dacă scurtarea dvs. nu este rece, puteți răci amestecul de scurtare înainte de adăugarea apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni