Plăcintă Proaspătă De Căpșuni

Placinta proaspata de capsuni ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 20 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 62 calorii. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de îndulcitor granular fără calorii, căpșuni, topping răcoros și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. de la pregătire la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}, și Mini gogoși proaspeți la cuptor cu căpșuni cu glazură de căpșuni-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.
Se amestecă firimituri, 1 lingura. îndulcitor granulat și margarină. Apăsați pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă de 9 inci.
Coaceți 8 până la 10 min. sau până se rumenesc ușor; rece.
Între timp, amestecați îndulcitorul granulat rămas, amidonul de porumb și apa într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant; gatiti si amestecati 5 min. sau până la îngroșare
Se adaugă amestecul de gelatină uscată; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Se toarnă aproximativ 1/3 cană din amestecul de gelatină în crustă.
Se amestecă restul de gelatină mxture cu căpșuni; se toarnă în crustă. La frigider 2 ore sau până când este ferm.
Se serveste acoperit cu bici rece.