Plăcintă Proaspătă Cu Mere
Rețeta proaspătă de plăcintă cu mere ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă vegetariană servește 25 și costă 42 de cenți pe porție. Acest desert are 158 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată, tapioca minute și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Plăcintă Cu Piersici Proaspete Cu Mâncare Adâncă -- Le Creuset Tarte Tatin Pan, Plăcintă Cu Mere Cu Vase Adânci, și Plăcintă Cu Mere Cu Vase Adânci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.aruncați merele cu zaharuri, stafide, tapioca, scorțișoară, nucșoară și apă; lasa sa stea 15 minute. Lingură în farfurie de plăcintă de 10 inci; punct cu unt.
Rulați 1 din crustele de plăcintă pe un cerc de 12 inci pe suprafața ușor făinată; așezați peste umplutură. Sigiliul și marginea flautului.
Tăiați mai multe fante în crustă pentru a permite aburului să scape.
Tăiați forme decorative din crusta de plăcintă rămasă. Umeziți cu o cantitate mică de apă suplimentară; aranjați pe crustă pe plăcintă.
Coaceți 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Coaceți încă 45 de minute sau până când sucurile formează bule care izbucnesc încet.