Plăcintă Galiciană

Plăcintă Galiciană
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 337 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și דל פחמימות,ă servește 5 și costă $1.52 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cârnați chorizo, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de porc și legume din Galicia, Empanada Gallega (plăcintă cu carne de porc și piper Galiciană), și Plăcintă Cu Degete De Unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți drojdia cu un vârf de sare și apa călduță într-o cană sau castron mic până se omogenizează, apoi lăsați să stea aproximativ 10 minute, până când amestecul este spumos. Bateți două ouă într-un castron. Cerneti faina cu un praf de sare pe o suprafata de lucru. Faceți o fântână în centru și turnați amestecul de ou bătut și drojdie. Încorporați treptat făina în lichid, apoi frământați bine timp de 10 minute. Pudrați ușor suprafața cu făină pentru a preveni lipirea aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați margarina și frământați încă 10 minute, lovind aluatul pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
AluatAluat
3
Adăugați puțină apă în aluat, dacă este necesar. Odată ce aluatul este neted și elastic, formați-l într-o bilă, așezați-l într-un castron și acoperiți-l cu un prosop curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
4
Lăsați să crească într-un loc cald timp de 1 până la 2 ore, până la dublarea volumului. Între timp, faceți "rustido."
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, timp de 10 minute, până se înmoaie și translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați usturoiul și pătrunjelul și gătiți încă 5 minute. Se amestecă chorizo și se gătește încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
8
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Încălziți uleiul de floarea soarelui într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea SoareluiUlei De Floarea Soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați fâșiile de carne și gătiți la foc mediu-mic, amestecând frecvent, timp de aproximativ 8 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
11
Scoateți din tigaie cu o lingură cu fante și puneți-o deoparte. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
CuptorCuptor
12
Ungeți o tigaie de 12 inci sau un vas de copt rezistent la cuptor cu ulei. Împărțiți aluatul în două bucăți, una puțin mai mare decât cealaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
13
Întindeți bucata mai mare pe o suprafață ușor făinată și folosiți-o pentru a tapeta tigaia sau vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Întindeți jumătate de rustido peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
15
Așezați fâșiile de carne pe rustido și adăugați fâșiile de ardei gras. Puneți rustido-ul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CarneCarne
16
Întindeți aluatul rămas și folosiți-l pentru a acoperi amestecul. Sigilați cu atenție marginile aluatului, presându-le împreună și rulându-le ușor. Ciupiți aluatul în centrul plăcintei cu două degete pentru a crea un coș de fum pentru a permite aburului să scape. Bateți oul rămas și periați-l peste aluat pentru a glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
RolaRola
OuăOuă
17
Se coace timp de 15 minute, apoi se mărește temperatura cuptorului la 375 F și se coace timp de 15 minute mai mult. Creșteți temperatura cuptorului la 400 F și coaceți încă 15 minute, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Scoateți plăcinta din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Serviți fierbinte sau cald, direct din vas, dacă preferați.
20
Puteți varia umplutura cât doriți. Încercați sardinele proaspete (scalate, curățate și capetele, cozile și coloana vertebrală îndepărtate) sau codul sărat (înmuiat și albit). Stafidele pot fi adăugate la o plăcintă de cod. Calmarul poate fi folosit și pentru umplutură; prăjiți-l cu "rustido."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine ProaspeteSardine Proaspete
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
StafideStafide
CalmarCalmar
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista