Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 444 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, vanilie, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Shortcake clasic cu căpșuni {cu o versiune decadentă de ciocolată}, Cartofi Decadenți, și Negrese Decadente.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, amestecați biscuiții, 1/3 cană de unt topit și 3 linguri de zahăr. Apăsați ferm amestecul pe partea inferioară și laterală a plăcii de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Coaceți 10 minute. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mic răcit, bateți frișca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Într-un castron mare, bateți crema de brânză, 1/4 cană de zahăr și vanilie până când este ușoară și pufoasă; răzuirea bolului frecvent. Îndoiți în frișcă. Lingură în crustă. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Frișcă
Cremă De Brânză
Vanilie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Aranjați căpșunile deasupra plăcintei. Puneți jeleu cald peste căpșuni, acoperind bine. Păstrați plăcinta în frigider.