Plăcintă de Ciobanesc de curcan cu piure de cartofi rămas

Placinta de Ciobanesc de curcan cu piure de cartofi ramasi este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 246 calorii. Dacă aveți mazăre, morcovi, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 150 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Plăcintă de Ciobanesc de curcan cu piure de cartofi rămas, Shepherd ' s Pie AKA cum să folosiți resturile de piure de cartofi, și Resturi de plăcintă de Ciobanesc de curcan.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o cratiță mare, combinați curcanul, morcovii, țelina, ceapa, frunzele de dafin și cimbru.
Se toarnă peste bulionul de pui și se pune tigaia la foc mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 5 minute, până când lichidul se reduce ușor.
Îndepărtați frunzele de dafin.
Se ia de pe foc și se amestecă mazărea.
Transferați amestecul de curcan pe o farfurie de plăcintă adâncă sau o caserolă superficială așezată pe o foaie de copt. Puneți piure de cartofi deasupra și, folosind spatele unei linguri, faceți un strat uniform.
Așezați plăcinta pe o foaie de copt și coaceți 15 minute, până când blatul se rumeneste și umplutura este bulbucată.
Serviți plăcinta cu o salată verde în saci.