Plăcintă de șah cu Salsa de ananas înnegrită și sos de Caramel
Rețeta plăcintă de șah cu Salsan de ananas înnegrit și sos de Caramel este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 971 calorii, 11g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, veți obține un desert care servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, extract de vanillan, ananas și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pui înnegrit cu Salsa de ananas, Somon înnegrit cu Salsan de ananas și orez de cocos, și Plăcintă De Șah Cu Ciocolată Angus Barn pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, zahărul și sarea într-un castron mare (sau pulsați într-un robot de bucătărie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
2
Adăugați unt și scurtați și amestecați cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau puls) doar până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Stropiți 4 linguri de apă cu gheață uniform peste amestec și amestecați ușor cu o furculiță (sau puls) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Strângeți o mână mică: dacă aluatul nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată, amestecând (sau pulsând) până se încorporează. (Nu suprasolicitați aluatul sau produsele de patiserie vor fi dure.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și formați-l într-o bilă, apoi aplatizați-l într-un disc de 5 inci. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când strălucește. Se fierbe ananasul în 2 loturi, întorcându-se o dată, până se înnegrește bine, aproximativ 6 minute pe lot, adăugând ulei de lingură rămas între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și a se răci scurt, apoi tăiați ananasul în bucăți de 1/4 inch, aruncând miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Bateți împreună coaja de tei, sucul de lămâie, romul și zahărul brun într-un castron mediu. Se amestecă ananasul și se răcește până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ananas
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o tigaie grea de 10 inci, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi spălați orice cristale de zahăr din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe, fără a se amesteca, tigaia învârtită ocazional, până la chihlimbar închis, 7 până la 8 minute. Se răcește 2 minute, apoi se amestecă în unt, smântână și iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Iaurt
Cremă
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie
Bateti
2
Se transferă într-un castron și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 191° cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 11 inci (aproximativ 1/8 inch grosime), apoi încadrați-vă în tigaie. Tăiați excesul de aluat la același nivel cu janta, apoi apăsați lateral pentru a face aluatul să urce ușor deasupra jantei. Înțepați ușor fundul peste tot cu o furculiță, apoi răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Formă Tartă
3
Căptușiți coaja de tartă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Coaceți pe o foaie de copt până când partea este setată și marginea este aurie palidă, aproximativ 15 minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și continuați să coaceți până devin aurii palide peste tot, încă aproximativ 25 de minute, acoperind ușor marginile cu folie dacă se întunecă prea mult. Coajă rece în tigaie tartă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Formă Tartă
Folie De Aluminiu
1
Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți împreună ouăle, gălbenușurile și zahărul într-un castron mare, apoi amestecați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Transferați umplutura în coaja de tartă și coaceți până când se formează o crustă ușoară deasupra și umplutura este setată la 3 inci de margine, dar centrul este încă clătinat, 45 până la 50 de minute (umplutura va fi ușor umflată și va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se servește ușor cald sau la temperatura camerei, acoperit cu salsa de ananas și stropit cu sos de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Ananas
Dientes De Ajo
5
Notele bucătarilor: aluatul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Salsa de ananas și sosul de caramel pot fi făcute cu 2 zile înainte și răcite separat. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire. Plăcinta de șah poate fi coaptă cu 8 ore înainte și păstrată la temperatura camerei.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.