Plăcintă de șah cu lămâie I

Plăcintă de șah cu lămâie I
Lemon Chess Pie S-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 247 de calorii . Pentru 31 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și luați lapte, făină de porumb, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor din sud. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Rețete similare sunt Chess Pie Two Ways , Lemon Blondies with Lemon Glaze și Lemon Cake Roll With Lemon Curd Umplere .

Instrucțiuni

1
Combinați ouăle, zahărul, făina de porumb, untul topit sau margarina, laptele și sucul de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, OptionalTopping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De ServireCutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Se amestecă până se dizolvă zahărul, dar nu se bate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
3
Turnați umplutura în coaja de plăcintă necoaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă NecoapteCrustă De Plăcintă Necoapte
4
Coaceți la 425 de grade F (220 de grade C) timp de 10 minute. Reduceți temperatura la 350 de grade F (175 de grade C) și continuați să coaceți până când se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)
5
Se serveste la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista