Această rețetă face 15 porții cu 219 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, concentrat de limonadă, topping rece biciuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Limonadă Cu Zmeură, Plăcintă Cu Limonadă Cu Zmeură, și Limonadă De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se adaugă apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mic; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Bateți crema de brânză într-un bol mare cu mixerul până la crem. Bateți treptat în concentrat de limonadă, apoi gelatină până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă
Cremă De Brânză
Amestec De Desert De Gelatină
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Adăugați biciul rece și fructele de pădure; se amestecă ușor până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
3
Se toarnă în cruste.
4
Refrigerați 1 plăcintă 4 ore sau până când este fermă. Congelați plăcinta rămasă până la 1 săptămână înainte de decongelare pentru a servi.