Plăcintă cu stafide cu smântână IV
Smântână Raisin Pie IV ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 285 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de oțet de cidru, amidon de porumb, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 26%. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Smântână Cu Stafide, Plăcintă Cu Stafide Cu Smântână, și Plăcintă Cu Stafide Cu Smântână.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați smântâna sau laptele cu oțetul și lăsați deoparte 5 minute.
Puneți stafidele într-o cratiță medie.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi și se fierbe la foc mic timp de 10 minute, până se îngroașă.
Se ia de pe foc, se amestecă sare și se lasă deoparte.
Într-o cratiță mare, amestecați făina, amidonul de porumb, zahărul, scorțișoara și nucșoara.
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați bine.
Se amestecă amestecul de smântână și oțet și se amestecă până când amestecul este neted. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă extractul de vanilie și stafidele, apoi se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mediu de sticlă sau metal, bateți albușurile până se spumează. Adăugați treptat 6 linguri de zahăr, continuând să bateți până când albii sunt rigizi și lucioși.
Se toarnă amestecul de stafide răcit în coaja de patiserie. Acoperiți cu un strat uniform de bezea.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 15 minute, până când bezea se rumeneste.