Plăcintă Cu Rubarbă Cu Smântână

Plăcintă Cu Rubarbă Cu Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu rubarbă cu smântână. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 419 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână ovăz cu gătit rapid, rubarbă, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare sunt Plăcintă cu căpșuni-rubarbă cu crustă de smântână, Tarta Streusel Cu Rubarbă Cu Zahăr Brun-Înghețată Cu Smântână, și Pătrate de rubarbă cu smântână.

Instrucțiuni

1
Într-un castron de 96+, combinați zahărul, amidonul de porumb, scorțișoara și nucșoara. Bateți în smântână și ou. Îndoiți ușor rubarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă în coajă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
3
Pentru topping, combinați ovăzul, făina, zahărul brun și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
4
Tăiați untul până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Se presară peste umplutură.
6
Coaceți la 400 de euro timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350 de grade; coaceți cu 35-40 de minute mai mult sau până când toppingul se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă. Puneți la frigider resturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta poate fi asociată cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Snake River Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Snake River Late Harvest Riesling
Snake River Late Harvest Riesling
Fabricat din strugurii lăsați să atârne pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. 2011 are un nas de var cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista