Plăcintă Cu Rubarbă Cu Crustă Dublă
Plăcinta cu rubarbă cu crustă dublă este o vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 317 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, patiserie, rubarbă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Plăcintă Cu Borcan Cu Crustă Dublă De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați zahărul, făina și scorțișoara.
Adăugați ouăle; bateți până se omogenizează. Se amestecă ușor rubarba. Linia a 9-in. placă de groapă cu patiserie de jos; adăugați umplutură. Punct cu unt.
Întindeți patiseria rămasă pentru a se potrivi deasupra plăcintei; așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Tăiați fante în partea de sus.
Se coace la 400 de minute pentru 45-50 de minute sau până când crusta devine maro aurie și umplutura este bulbucată. Se răcește pe un suport de sârmă. A se păstra la frigider.