Plăcintă cu pui, șuncă și tarhon
O porție conține 735 calorii, 13g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.63 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți o cantitate de pui, tarhon, foietaj cu unt într-un bloc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, Plăcintă Cu Tamale De Pui Cu Aragaz Lent, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți patiseria pe un blat cu făină și, folosind vasul de plăcintă ca șablon, decupați o bucată pentru a se potrivi generos cu blatul. Din garnituri, tăiați o bandă lată de 3/4 inci (poate fi în bucăți) pentru a se potrivi în jurul marginii vasului. Umeziți marginile și lipiți benzile în jurul jantei.
Amestecați șunca și tarhonul în umplutura de pui, apoi puneți-o în vas. Umeziți partea superioară a benzii de patiserie și așezați Runda de patiserie deasupra.Tăiați marginile și apăsați ușor în jos. Decorați blatul dacă doriți cu forme de patiserie făcute din garnituri, apoi periați cu oul bătut și faceți o mică fantă în partea de sus pentru o gaură de abur. Fie congelați, fie gătiți în 4 ore (păstrați plăcinta la frigider).
(F) acoperiți vasul de plăcintă, etichetați și congelați.(D)
Lăsați să stea peste noapte la frigider.(C)
Scoateți plăcinta din frigider cu 20 de minute înainte de gătit. Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți plăcinta timp de 30 până la 35 de minute sau până când devine fierbinte și aurie.
Din cartea de bucate a congelatorului infailibil: pregătiți mese înainte, divertisment fără stres, profitând la maximum de excesul de fructe și legume, hrănind familia în mod Modern de Ghillie James. Text 2011 Ghillie James; fotografii 2011 Tara Fisher. Publicat în 2012 de Kyle Books.