Plăcintă cu Pizza umplută cu Escarole

Plăcintă cu Pizza umplută cu Escarole
Rețeta plăcintă de Pizza umplută cu Escarole ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Escarole-Pizza Umplute, Pizzan Escarole (Escarole Pie - Italiană), și Escarole Pizza.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați apa cu drojdia și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un castron mare, amestecați făina cu sarea. Faceți o fântână în centru și turnați amestecul de drojdie. Se amestecă ușor până se formează un aluat dur. Întoarceți-vă pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se transferă într-un vas cu ulei și se acoperă cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Lăsați să crească până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
5
Gatiti escarola intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare timp de 4 minute; scurgeți și clătiți sub apă rece. Strângeți escarola uscată, apoi tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie pentru plăcintă timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
8
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
10
Adăugați escarola, nucile de pin prăjite, măslinele și hamsiile și gătiți, amestecând, timp de 2 minute. Se condimentează cu sare și piper, apoi se întinde umplutura pe o farfurie mare pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
EscarolaEscarola
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
11
Ungeți ușor o pizza rotundă de 12 inci sau o tigaie tartă. Puneți aluatul și tăiați-l în jumătate. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți 1 bucată de aluat de 1/4 inch grosime. Tăiați-l într-o rundă de 12 inci; lăsați să crească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
12
Rulați cealaltă jumătate de aluat într-o rundă de 13 inci de 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Transferați Runda mai mare în tigaia pentru pizza, drapând-o uniform pe părți.
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
14
Întindeți umplutura de escarolă uniform peste aluatul din tigaie. Îndoiți runda rămasă în jumătate și așezați-o pe umplutura escarolă, desfăcând-o pentru a acoperi partea superioară. Crimpați marginile plăcintei pentru a sigila. Folosind o furculiță, înțepați partea superioară a pizza peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Ungeți cu ulei de măsline pur și coaceți în centrul cuptorului timp de aproximativ 45 de minute, sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Transferați pizza într-un raft pentru a se răci timp de 10 minute.
17
Tăiați în pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista