Placinta de peste cu suedez si topping de cartofi ar putea fi doar fără gluten și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4 și costă 4,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 362 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 209 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, creveți, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă Cu Pește Cu Topping De Cartofi Dulci, Swede & potato r8sti-topped shepherd ' s pie, și Gratin De Cartofi, Suedezi Și Praz.
Instrucțiuni
1
Gatiti cartofii si suedezul in apa clocotita pana se inmoaie (aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Preîncălziți cuptorul la 190C/gaz 5 / ventilator 170C.în timp ce cartofii și suedezul gătesc, puneți brânza moale și puneți-o într-o cratiță mare și încălziți ușor, amestecând cu o lingură de lemn, până se omogenizează și se omogenizează. Acum adăugați făina de porumb amestecată și gătiți până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Moale
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se amestecă peștele în sos cu creveții și pătrunjelul. Condimentează cu puțin piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Amestecați amestecul într-un vas de copt de 1,5 litri/2 halbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Scurgeți cartofii și suedezul, zdrobiți-i bine și condimentați cu piper negru. Puneți piureul peste pește pentru a-l acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Coaceți timp de 25-30 de minute până când se încălzește, apoi transferați-l pe un grătar fierbinte timp de câteva minute pentru a rumeni blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Fulgi De Legume
7
Se servește cu mazăre congelată sau porumb dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.