Plăcintă Cu Oală De Pui Sărată

Plăcintă Cu Oală De Pui Sărată
Plăcinta cu oală de pui savuroasă este o fără lactate felul principal. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 249 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pui, cruste de plăcintă, legume și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.înmuiați crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți 1 crustă din pungă; desfaceți crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Așezați crusta în partea de jos și în sus a caserolei de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
În cratiță medie, combinați toate ingredientele de umplere. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se toarnă în caserola căptușită cu crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Scoateți a doua crustă din pungă; desfaceți crusta. Cu un tăietor mic de prăjituri sau un cuțit ascuțit, tăiați găurile în crustă. Caserola superioară cu crustă; sigilați marginile cu furculiță sau flaut, tăiați marginile dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Coaceți la 204°.timp de 20 până la 30 de minute sau până când umplutura este spumoasă și crusta este maro aurie. Dacă este necesar, acoperiți marginea crustei cu benzi de folie după 15 până la 20 de minute de coacere pentru a preveni rumenirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista