Plăcintă Cu Oțet I
Plăcintă cu oțet s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 205 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, gălbenușuri de ou, crustă de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Cireșe, Butterfinger Pie, și Căpșuni și plăcintă cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Se amestecă făina cu 1/2 cană de zahăr.
Adăugați apa treptat și gătiți deasupra unui cazan dublu timp de 15 minute, amestecând constant sau până se îngroașă.
Combinați restul de 1/2 cană de zahăr cu gălbenușurile și sarea și amestecați bine cu un bici până când zahărul este dizolvat.
Adăugați treptat amestecul de făină fierbinte în amestecul de gălbenuș, amestecând tot timpul. Reveniți la cazanul dublu și gătiți încă aproximativ 3 minute sau până când amestecul este gros și neted.
Adăugați untul, extractul și oțetul.
Se amestecă bine și se îndepărtează de la căldură.
Așezați o bucată de plastic deasupra acestei creme.
Între timp, bateți albușurile până se spumează și adăugați treptat cele 6 linguri de zahăr. Bateți până când se obține un vârf rigid și lucios.
Turnați umplutura de cremă în coaja pre-coaptă ( crema ar trebui să fie încă fierbinte, dacă nu, încălziți-o din nou înainte de a adăuga la coajă). Sus cu bezea.
Întindeți bezea pe toată partea de sus a plăcintei, sigilând marginile crustei.
Se introduce în cuptor și se coace până când bezea se rumeneste frumos, aproximativ 15 minute. În mod tradițional, această plăcintă este servită fierbinte.