Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes umplute cu plăcintă cu Pecan. Această rețetă servește 24. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 298 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, frișcă, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura, și Cupcakes Cu Plăcintă Cu Nuci Pecan.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes, folosind apă, ulei și ouă solicitate pe cutie. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Tăiate în Felii
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
3
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați împreună zahărul granulat, zahărul brun și amidonul de porumb. Se amestecă siropul de porumb, untul topit, sarea și ouăle. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul incepe sa fiarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Amidon De Porumb
Unt
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; se amestecă nuci pecan și 1 linguriță de vanilie. Se răcește 10 minute. Se dă la frigider 1 oră sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Nuci Pecan
5
În timp ce umplutura Se răcește, în cratiță de 1 litru, presărați gelatină peste apă rece; lasa sa stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se încălzește amestecul de gelatină la foc mic aproximativ 2 minute, amestecând constant, până se dizolvă. Se răcește la temperatura camerei, amestecând frecvent, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
7
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca cu mixerul electric la viteză mică, adăugând încet gelatină. Creșteți viteza la mediu; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Gelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
8
Adăugați zahăr pudră și vanilie; bateți până se formează vârfuri tari. Puneți la frigider glazura până când este gata să acoperiți cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Tăiate în Felii
Glazura
Vanilie
9
Cu melon baller, scoateți centrul fiecărui cupcake, scooping aproape la partea de jos a cupcake; aruncați bucățile de tort eliminate. Lingură sau țeavă 1 lingură umplutură în cavitatea fiecărui cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Tăiate în Felii
Pepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
10
Dacă este necesar, tăiați colțul de 1/4 inch din hârtie sau pungă de decorare din plastic. Fit 1/2-inch Stele decorare sfat în sac. Lingură glazură în sac; țeavă glazură în mișcare circulară pe fiecare cupcake. A se păstra la frigider.