Plăcintă cu mure și mere

Plăcintă cu mure și mere
Blackberry și plăcintă cu mere necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 797 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 54 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un desert American. Mergeți la magazin și ridicați zahărul liber, zahărul glazurat, laptele stropit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare includ Plăcintă Proaspătă De Mure, Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, faceți aluatul de patiserie, înfășurați-l în folie de plastic și lăsați-l la frigider cel puțin o jumătate de oră. Apoi preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
2
Puneți untul și zahărul într-o cratiță și, când untul s-a topit, adăugați merele, ghimbirul și o lingură de sirop de ghimbir. Gătiți încet timp de 15 minute cu un capac, apoi adăugați murele, amestecați și gătiți încă 5 minute cu capacul oprit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
MărMăr
UntUnt
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Între timp, scoateți patiseria din frigider. Îndepărtați suprafața de lucru cu făină, tăiați patiseria în jumătate și, folosind un sucitor cu făină, rulați 1 din bucăți până când are o grosime de puțin sub 1/2 inch sau arată ca și cum ar acoperi un vas de plăcintă superficial de 10 inci. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
4
Rularea aluatului între 2 straturi de hârtie cerată îl va opri, de asemenea, să se lipească de sucitor.) Ungeți vasul de plăcintă superficial de 10 inci și aliniați-l cu patiseria, tăind orice exces în jurul marginilor folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
CuțitCuțit
5
Răsturnați merele și murele răcite într-o sită, rezervând toate sucurile, apoi puneți fructele în vasul de plăcintă căptușit, astfel încât să aveți o movilă în mijloc. Lingurați peste jumătate din sucurile rezervate (dacă doriți, folosiți tot sucul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
MărMăr
FructeFructe
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
SitaSita
6
Ungeți marginea patiseriei cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
7
Întindeți a doua bucată de patiserie, la fel cum ați făcut prima, și așezați-o deasupra plăcintei. Tăiați marginile ca înainte și sertizați-le împreună cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Ungeți partea superioară a plăcintei cu restul de ou bătut, presărați generos cu zahăr și scorțișoară și faceți câteva tăieturi în partea superioară a patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
OuăOuă
9
Așezați plăcinta pe o tavă de copt și apoi puneți-o direct pe fundul cuptorului preîncălzit timp de 55 până la 60 de minute, până se rumenesc și sunt crocante. Pentru a servi, feliați plăcinta în porții și serviți cu o păpușă generoasă de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
10
Patiserie Dulce De Modă Veche
Ingrediente de care veți avea nevoie
Produse De Patiserie ScurtăProduse De Patiserie Scurtă
11
Cerneti faina de la inaltime pe o suprafata de lucru curata si Cerneti zaharul glazurat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
12
Folosind mâinile, lucrați cuburile de unt în făină și zahăr frecându-vă degetele mari de degete până când ajungeți cu un amestec fin și sfărâmicios. Acesta este punctul în care puteți spike amestecul cu arome interesante, așa că amestecați în coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
13
Adăugați ouăle și laptele în amestec și lucrați ușor împreună până când aveți o bilă de aluat. Fă-l ușor. Nu lucrați prea mult patiseria în această etapă sau va deveni elastică și masticabilă, nu sfărâmicioasă și scurtă. Făinați suprafața de lucru și așezați aluatul deasupra. Bateți-l într-o rundă plată, făinați-l ușor, înfășurați-l în folie de plastic și puneți-l la frigider pentru a se odihni cel puțin o jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
14
"Acordul nostru cu producătorii "Jamie at Home" ne permite doar să punem la dispoziție 2 rețete pe episod online. Food Network regretă neplăcerile pentru telespectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista