Plăcintă Cu Migdale, Căpșuni Și Rubarbă

Almond, Strawberry & rubarbă plăcintă este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 390 calorii. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Un amestec de căpșuni, rubarbă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni Cu Streusel De Migdale, Shortcake de migdale cu sos de căpșuni-rubarbă, și Tort de migdale cu compot de căpșuni-rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente; amestecați rubarba și căpșunile.
Pe o suprafață ușor înmuiată, desfaceți patiseria.
Transfer la un 9-in. plăcinta. Tăiați patiseria la 1/2 in. dincolo de marginea plăcii. Umpleți cu amestec de fructe și punctați cu unt. Se acoperă cu restul de patiserie. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Tăiați fante în partea de sus; ungeți cu albus de ou și presărați cu migdale.
Coaceți la 425 de minute timp de 20 de minute. Se Reduce focul la 375%; se coace 35-45 minute mai mult până când crusta devine maro auriu și umplutura este bulbuc. Acoperiți marginile cu folie în ultimele 20 de minute pentru a preveni supraîncărcarea, dacă este necesar. Se răcește pe un suport de sârmă.