Plăcintă Cu Mere Sărutată Cu Zahăr

Plăcintă Cu Mere Sărutată Cu Zahăr
Rețeta plăcintă cu mere sărutată cu zahăr este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță un super vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 221 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, scurtare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fursecuri cu zahăr de dovleac cu cremă de unt sărutată cu Caramel, Latkes De Mere Cu Vanilie Și Scorțișoară, și Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425 F. în bol mediu, se amestecă 2 căni de făină și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adunați produse de patiserie într-o minge. Împărțiți patiseria în jumătate; modelați fiecare jumătate în rundă turtită pe suprafața ușor făinată. Înfășurați runde aplatizate de patiserie în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când sunt ferme și reci, dar flexibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Pe suprafața ușor făinată, rulați 1 rundă de produse de patiserie în cerc cu 2 inci mai mare decât placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu capul în jos, folosind sucitor cu făină. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
6
Într-un castron mare, amestecați 1/2 cană zahăr, 1/4 cană făină, scorțișoară, nucșoară și strop de sare. Se amestecă merele. Lingură în farfurie de plăcintă căptușită cu patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Tăiați untul în bucăți mici; se presară peste mere. Tăiați marginea superioară a patiseriei inferioare la 1/2 inch de marginea plăcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
8
Rulați altă rundă de patiserie. Îndoiți patiseria în sferturi și tăiați fante, astfel încât aburul să poată scăpa; așezați peste umplutură și desfășurați. Tăiați marginea deasupra patiseriei superioare la 1 inch de marginea plăcii. Îndoiți și rotiți marginea superioară sub marginea inferioară, apăsând pe jantă pentru a sigila; flaut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Periați crusta superioară cu 1 lingură de apă; se presară cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ZahărZahăr
ApăApă
10
Acoperiți marginea cu o bandă de folie de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă; îndepărtați folia în ultimele 15 minute de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când crusta se rumeneste și sucul începe să buleze prin fante în crustă. Se răcește pe raftul de răcire cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista