Coconut Macaroon Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 428 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Această rețetă este plăcută de 2 mâncăruri și bucătari. Această rețetă de la Allrecetes necesită nuci pecan, nucă de cocos, sare și făină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, care nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Plăcintă Cu Macaroon Cu Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Dovleac Macaroon Cu Nucă De Cocos, și Plăcintă cu Mousse de ciocolată cu crustă de Macaroon de nucă de cocos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați nucile pecan în fundul cojii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Nuci Pecan
3
Combinați untul topit, nuca de cocos, sarea, apa, făina, zahărul și ouăle ușor bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Ouă
Sare
4
Se toarnă umplutura peste nuci pecan în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Coaceți timp de 45 de minute sau până se rumenesc. Se răcește înainte de servire.
Pie funcționează foarte bine cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin ai putea încerca este Bollig - Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Piesporter-Goldtr Cpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, aranjate într-o formă dramatică asemănătoare unui amfiteatru pentru o expunere și un aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrată. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și tei, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice condimentate indiene și asiatice. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.