Plăcintă Cu Ghimbir Cu Fructe De Pădure
Berry Ginger Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $2.02 pe portie. O porție conține 344 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ou, zahăr, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Berry-Ghimbir Mizerie, Smoothie Cu Fructe De Ghimbir, și Tarta cu fructe de padure cu crema de ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.aduceți 1 bucatărugina la temperatura camerei.
Rulați și încadrați-vă într-o farfurie de plăcintă de 9 inci, lăsând excesul să atârne. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.
Așezați placa de plăcintă pe foaia de copt.
Aruncați fructele de pădure într-un castron cu tapioca, zahăr, sare și ghimbir.
Transferați în coajă de plăcintă. Dot fructe cu unt.
Scoateți al doilea cerc de aluat din frigider și întindeți (sau derulați aluatul ambalat).
Tăiați câteva fante în crustă cu un cuțit ascuțit pentru a ventila plăcinta.
Bateți oul cu 2 lingurițe. apă; perie pe marginea coajă plăcintă.
Așezați discul de aluat pe umplutură. Apăsați marginile împreună și tăiați excesul, lăsând 1 inch agățat.
Rulați marginea aluatului sub sine; crimp.
Periați partea superioară a crustei cu spălare de ou; presărați cu zahăr, dacă doriți.
Coaceți plăcinta timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177°; coaceți timp de 45 până la 50 de minute. Plăcintă rece pe un raft timp de 1 oră.