Plăcintă Cu Fasole Mexicană

Plăcintă Cu Fasole Mexicană
Rețeta plăcintă cu fasole mexicană este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 6 porții cu 1118 calorii, 51G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați fasole pinto, tortilla, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Ardei iute Mexican, Salată Mexicană De Fasole, și Salată Mexicană De Trei Fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie rotundă de 10 inci sau o tigaie cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, amestecați fasolea neagră, fasolea pinto, fasolea prăjită, măslinele, porumbul, ardeiul gras și ardeiul jalapeno. Condimentează cu chimen, putere de chili și piper negru. Gatiti si amestecati pana se ingroasa, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Fasole PrăjităFasole Prăjită
Piper NegruPiper Negru
Ardei GrasArdei Gras
Fasole NeagrăFasole Neagră
Fasole PintoFasole Pinto
MăslineMăsline
Ardei IuteArdei Iute
ChimenChimen
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Așezați o tortilla plat pe fundul tăvii de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Întindeți 1/4 din amestecul de fasole pe tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
5
Presărați ușor 1/4 cană de brânză Cheddar peste amestecul de fasole. Repetați stratificarea, terminând cu o tortilla. Se acoperă cu brânza Cheddar rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
6
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit. Se lasă să se răcească ușor înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cu salsa și smântână pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este DeLoach Russian River Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista