Plăcintă cu fasole Flageolet
Rețeta plăcintă cu fasole Flageolet poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 229 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți CR aproxumme fra fra, brânză Cheddar vegetariană, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Fasole Flageolet, Fasole Franceză Flageolet, și Fasole Flageolet cu fenicul proaspăt.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare.
Încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiți ușor ceapa timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie. Se amestecă usturoiul și se fierbe încă un minut.
Adăugați fasolea, crme frache și jumătate de cimbru. Se condimentează bine, apoi se gătește până se încălzește.
Amestecați pesmetul și brânza împreună, apoi amestecați restul de cimbru.
Se toarnă amestecul de fasole într-un vas de copt și se împrăștie cu pesmetul. Grătiți până când toppingul este crocant și auriu.