Plăcintă Cu Dovleac Cu Smântână
Placinta cu dovleac cu smantana este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 313 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, ouă, dovleac solid și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Smântână-plăcintă de dovleac învârtită, Budinci De Dovleac Și Smântână, și Tort De Dovleac Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul de patiserie pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci și încadrați-vă într-o farfurie de sticlă sau metal de 9 inci. Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch, apoi pliați surplomba sub patiserie și apăsați pe marginea plăcii de plăcintă pentru a întări marginea. Sertizați decorativ marginea și răciți coaja până când este fermă, aproximativ 30 de minute.
În timp ce coaja se răcește, puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Înțepați ușor fundul și partea laterală a cojii de plăcintă răcită peste tot cu o furculiță. Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți până când produsele de patiserie sunt aurii palide de-a lungul jantei și așezați sub greutăți, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până când partea inferioară și laterală a produselor de patiserie sunt aurii palide, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se răcește complet în plăcuța de plăcintă pe un raft, aproximativ 20 de minute. Lăsați cuptorul pornit.
Încălziți 1 cană de smântână într-un cazan dublu sau într-un vas mare de metal așezat peste o oală mare și largă cu apă clocotită până se încălzește, amestecând ocazional.
Bateți împreună dovleacul, gălbenușurile, zahărul brun, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul, sarea și restul de 1/2 cană smântână într-un alt bol până se combină și amestecați în smântână fierbinte. Gatiti peste apa clocotita, amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana se ingroasa si inregistreaza 170 F pe termometru, aproximativ 6 minute.
Se ia de pe foc și se răcește amestecul de dovleac într-un castron așezat într-un castron mai mare cu apă cu gheață, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Bateți albușurile într-un alt bol cu un mixer electric până când țin doar vârfuri rigide. Îndoiți albii în amestecul de dovleac ușor, dar bine.
Se toarnă umplutura în coajă răcită, netezind blatul și se coace până când umplutura este setată și umflată în jurul marginii, 40 până la 50 de minute. Se răcește plăcinta la temperatura camerei pe un raft, aproximativ 2 ore.
Plăcinta poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.