Plăcintă cu dovleac condimentată cu pralină de alune

Plăcintă cu dovleac condimentată cu pralină de alune
Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 675 calorii, 8g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, extract de vanillan, apă cu gheață și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Rulou De Praline De Dovleac Condimentat, și Bezea de alune cu pralină de alune și sos de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați foaia de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Se amestecă 1/3 cană de apă și smântână de tartru într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați zahăr; se amestecă la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura; fierbeți fără a amesteca până devine auriu, perindând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
TigaieTigaie
4
Adăugați nuci; rotiți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
5
Se toarnă pralina pe foaia de copt, întinzându-se cu spatula metalică. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Rupeți pralina în bucăți; se macină pe jumătate fin în procesor. Rezervați pulbere pentru umplere și bucăți rămase pentru garnitură. (Se poate face cu 5 zile înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați scurtarea și untul; tăiați folosind viraje pornite/oprite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
3
Transferați în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă 2 linguri de apă cu gheață și oțet într-un castron mic și se adaugă la amestecul de făină. Se amestecă până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; se răcește 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OțetOțet
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Intindeti aluatul pe suprafata infainata la 14-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă de 9 inci. Trim consola la 3/4 inch. Întoarceți marginile sub; sertizare. Înghețați 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
7
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți crusta până când marginile încep să se rumenească, apăsând cu spatele furculiței dacă bule de crustă, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți crusta din cuptor. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți pudra de pralină, dovleacul și următoarele 10 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă umplutura în crustă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
3
Coaceți până când umplutura este umflată în jurul marginilor și puneți-o în centru, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferați plăcinta în raft; rece. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți ușor și răciți.)
1
Bateți smântâna și zahărul în castron până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați crema în punga de patiserie prevăzută cu vârf mare de stea. Rozete de țeavă în jurul marginii superioare a plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
3
Se ornează cu bucăți de praline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista