Plăcintă Cu Cremă

Plăcintă Cu Cremă
Plăcinta cu cremă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 359 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Butterfinger Pie, și Plăcintă Cu Cireșe.

Instrucțiuni

1
Desfaceți patiseria într-un 9-in. placă de plăcintă; marginile flautului.
2
Puneți perele în patiserie. Într-un castron mic, combinați zahărul și făina. Domnule în ouă, smântână și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Coaceți la 375 de minute timp de 45-50 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista