Plăcintă Cu Cireșe Dulci

Plăcintă Cu Cireșe Dulci
Plăcintă cu cireșe dulci ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 92 de cenți pe porție. Un amestec de suc de lămâie, ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. 792 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Tutorial plăcintă cu cireșe dulci și crustă de plăcintă, Plăcintă Cu Cireșe Dulci, și Plăcintă Cu Cireșe Dulci.

Instrucțiuni

1
Aruncați cireșele cu zahăr, extract de migdale, suc de lămâie, amidon de porumb: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2
Așezați cireșele fără sâmburi, zahărul, extractul de migdale, sucul de lămâie și amidonul de porumb într-un castron mare. Aruncați până când cireșele sunt bine acoperite cu zahăr și alte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți crusta de jos: pe o suprafață curată ușor făinată, întindeți crusta de jos. Formați-l într-o tigaie de 9 sau 10 inci. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați marginile astfel încât să se extindă dincolo de marginea tigaiei cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Puneți la frigider în timp ce întindeți crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1
Întindeți crusta superioară la aproximativ aceeași dimensiune ca crusta inferioară. Dacă doriți să faceți un blat cu zăbrele (este drăguț și este ușor de făcut), urmați aceste instrucțiuni pentru a face o crustă de plăcintă cu zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Așezați umplutura în plăcintă, punctați cu unt, deasupra cu crusta superioară, răciți: folosiți o lingură cu fante pentru a ridica cireșele din castron și puneți-le în farfuria de plăcintă. (Lăsați în urmă orice exces de lichid.) Dot cu mici pete de unt. Acoperiți cu crusta superioară. Tăiați marginile. Crimp pentru a sigila marginile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scorați crusta superioară cu mai multe tăieturi, astfel încât aburul să poată scăpa în timp ce plăcinta se gătește (inutil dacă faceți o crustă de zăbrele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Dați-l la frigider timp de 30 de minute înainte de gătit.
5
Periați cu spălare de ouă (opțional): într-un castron mic, bateți oul cu o lingură de apă sau lapte. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Presărați blatul cu zahăr grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
7
Coaceți: preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Așezați plăcinta în raftul din mijloc, cu o foaie de copt pe raftul de dedesubt pentru a prinde orice picături de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura la 350 F și gătiți timp de 45 până la 55 de minute mai mult sau până când crusta se rumeneste frumos și umplutura este groasă și bulboasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se lasă să se răcească complet înainte de servire.

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Pie funcționează foarte bine cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Snake River Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista