Reteta placinta cu cartofi dulci este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru $1.29 pe portie, veți obține un desert care servește 6. O porție conține 342 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de ghimbir măcinat, extract de vanillan, piure de cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Tocană de cartofi dulci și cârnați: sfârșitul foametei Mondiale câte un cartof dulce la un moment dat, și tikki de cartofi dulci | chiftele de cartofi dulci / navratri s.
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.