Tapetați coaja de patiserie neînțepată cu o folie de aluminiu de grosime dublă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceasca - Caş De Vaci
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Cani De Zmeura Proaspata, Impartita
2
Coaceți la 450° timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un grătar. Reduceți căldura la 350°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un blender, combinați brânza de vaci și laptele; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Într-un castron, bate crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți amestecul de brânză de vaci, făina și vanilia. Bateți ouăle doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă în coaja de patiserie (plăcinta va fi plină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
5
Se presara cu 1/2 cana de zmeura; apăsați ușor în umplutură cu dosul unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
6
Coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până când centrul este aproape fixat (acoperiți ușor marginile cu folie dacă se rumenesc prea repede). Se răcește pe un grătar timp de 1 oră. Se da la frigider pentru cel putin 1 ora. Acoperiți cu frișcă și zmeura rămasă. A se păstra la frigider.
Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.