Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă
Plăcinta cu bezea cu rubarbă este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă, Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă, și Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați 1 cană de făină și sarea.
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Adunați produse de patiserie într-o minge. Forma în turtit rotund pe suprafață ușor presarata cu faina. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Se încălzește cuptorul la 246°.cu sucitor presarata cu faina, rola de patiserie în runda 2 inci mai mare decât cu susul în jos 9-inch placă plăcintă de sticlă. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă. Ori și rola de patiserie sub, chiar și cu placa; flaut după cum doriți. Înțepați bine fundul și partea de patiserie cu furculița.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc; se răcește pe raftul de răcire.
Reduceți temperatura cuptorului la 191°.într-un castron mare, bateți 2 ouă și 1 cană de zahăr cu mixerul electric la viteză medie până se îngroașă. Se amestecă 1/3 cană de făină și rubarba; se toarnă în crustă de plăcintă.
Tăiați untul în bucăți mici; se presară peste plăcintă. Acoperiți marginea produselor de patiserie cu o bandă de folie de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă.
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când umplutura este cu bule și rubarba este fragedă. Plăcintă rece pe raft de răcire în timp ce pregătirea bezea.
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu mixerul electric la viteză mare până la spumă. Bateți în 1/4 cană de zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, până când este rigid și lucios (nu bateți).
Întindeți bezea peste amestecul de rubarbă până la marginea crustei.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până se rumenesc. Plăcintă rece departe de pescaj, aproximativ 30 de minute.