Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos Pie-O-Neer
Pie-O-Neer cremă de nucă de cocos plăcintă cu bezea este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 265 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de amidon de porumb, vanilie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 17%. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos Pie-O-Neer, Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, și Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Cu o furculiță, înțepați fundul și părțile laterale ale produselor de patiserie necoapte în tigaie la intervale de aproximativ 1 inch.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până devine auriu, 15 până la 20 de minute.
Se lasă să se răcească pe un raft.
Împrăștiați nuca de cocos peste fundul produselor de patiserie.
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri, amestecați 1 cană zahăr, 1/4 cană amidon de porumb, lapte și gălbenușuri de ou până se omogenizează bine. Se amestecă la foc mediu-mare până când amestecul fierbe și se îngroașă, 10 până la 15 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Se toarnă peste nucă de cocos în crustă.
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/3 cană de zahăr și 1 1/2 lingurițe de amidon de porumb.
Într-un castron adânc, cu un mixer la viteză mare (folosiți atașamentul pentru tel, dacă este disponibil), bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea până când sunt foarte spumoase.
Adăugați amestecul de zahăr-amidon, 1 lingură la fiecare 30 de secunde și continuați să bateți până când bezea ține vârfuri rigide și lucioase.
Puneți bezea pe umplutura de plăcintă fierbinte. Cu o spatulă, întindeți bezea uniform pe marginea cojii de plăcintă.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când bezea se rumeneste ușor, 15 până la 20 de minute.
Lăsați plăcinta să se răcească pe un raft aproximativ 3 ore.
Tăiați în pene și serviți sau răsturnați un castron mare peste plăcintă (nu trebuie să atingă bezea) și răciți până la 1 zi.