Plăcintă Clasică Cu Bezea Cu Lămâie

Plăcintă Clasică Cu Bezea Cu Lămâie
Plăcinta clasică cu bezea cu lămâie este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, sucul de lămâie, albușurile de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Clasică Cu Bezea Cu Lămâie, Cupcakes clasice cu glazură de bezea cu lămâie, și Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adunați produse de patiserie într-o minge. Forma în turtit rotund pe suprafață ușor presarata cu faina. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Se încălzește cuptorul la 246°.cu sucitor presarata cu faina, rola de patiserie în runda 2 inci mai mare decât cu susul în jos 9-inch placă plăcintă de sticlă. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă. Ori și rola de patiserie sub, chiar și cu placa; flaut după cum doriți. Înțepați bine fundul și partea de patiserie cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
CuptorCuptor
6
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc; se răcește pe raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Reduceți temperatura cuptorului la 204°.într-un castron mic, bateți gălbenușurile cu furculița. În cratița de 2 litri, amestecați zahărul și amidonul de porumb; se amestecă treptat în apă. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
CuptorCuptor
8
Se amestecă imediat cel puțin jumătate din amestecul fierbinte în gălbenușuri de ou; se amestecă înapoi în amestecul fierbinte în cratiță. Se fierbe și se amestecă 2 minute; se ia de pe foc. Se amestecă untul, coaja de lămâie, sucul de lămâie și culoarea alimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se toarnă în crusta de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
10
Într-un castron mediu, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu mixerul electric la viteză mare până se spumează. Bateți în zahăr, câte 1 lingură odată; continuați să bateți până când este rigid și lucios. Nu subbeat. Bate în vanilie. Puneți lingura pe umplutura de plăcintă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
11
Se întinde peste umplutură, etanșând cu grijă bezea la marginea crustei pentru a preveni micșorarea sau plânsul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
12
Coaceți 8 până la 12 minute sau până când bezea devine maro deschis. Se răcește departe de pescaj 2 ore. Acoperiți și refrigerați plăcinta răcită până la servire. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista