Plăcintă ciobănească cu coadă de miel înăbușită cu spanac crem
Braised-miel Shank Shepherd ' s Pie cu spanac cremă este o rețetă scoțiană care servește 6. O porție conține 569 calorii, 45g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de ceapă, morcovi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este spectaculos. Încercați Coadă De Miel Fiert, Ravioli Cu Coadă De Miel Fiert, și Manischewitz-Coadă De Miel Fiartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți cozile de miel într-o tigaie mare de metal, apoi frecați cu ulei și condimentați cu sare și piper. Aranjați pene de ceapă în jurul mielului. Friptură de miel în mijlocul cuptorului 40 de minute. Întoarceți gambele, împrăștiați-le cu crenguțe de ierburi și prăjiți încă 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Miel
Ceapă
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
3
Se toarnă vin, bulion și apă în tigaie. Acoperiți bine tigaia cu folie și fierbeți mielul până se înmoaie, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
Miel
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
4
Transferați gambele pe o farfurie și îndepărtați și aruncați cojile din ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Turnați lichidul de gătit (inclusiv ceapa) într-o măsură mare de sticlă (nu curățați tigaia de prăjire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
1
Pierceți fiecare cartof o dată cu o furculiță și coaceți pe raft în treimea inferioară a cuptorului până când este gătit, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se răcește cartofii 10 minute, apoi se înjumătățește pe lungime și se scoate carnea. Forțați cartofii calzi prin ricer într-un castron. Se amestecă sare, lapte și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Piper
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De Cartofi
Bol
3
Gatiti morcovii in apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Clătiți sub apă curentă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Apă
1
Grăsime degresată din lichidul de gătit (veți avea aproximativ 2 1/2 căni de bulion).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
2
Bateți împreună 1 cană de bulion și făină într-un castron mare pentru a face o pastă subțire, apoi amestecați bulionul rămas (inclusiv ceapa). Setați tigaia de prăjire pe 2 arzătoare și turnați amestecul de bulion în tigaie. Se fierbe la foc moderat, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Bateti
Bol
3
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Tăiați carnea de miel din oase, apoi rupeți carnea în bucăți de mușcătură. Se amestecă carnea în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Miel
Carne
1
Reduceți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți amestecul de miel-coadă într-un vas oval gratinat de 12 x 3 inci sau într - un vas de copt superficial de 2 1/2 până la 3 litri, răspândindu-se uniform. Împrăștiați morcovii peste miel, apoi acoperiți cu spanac crem, răspândind uniform. Top spanac cu piure de cartofi, răspândirea uniform la marginile de antena pentru a acoperi complet de umplere. Faceți modele de vârtej pe suprafața cartofilor cu spatele lingurii, apoi stropiți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Spanac
Unt
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Puneți vasul de copt într-o tigaie de copt superficială (adâncime de 1 inch) căptușită cu folie pentru a prinde picături și coaceți până când blatul este auriu și umplutura clocotește, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
1
* Gambele de miel pot fi făcute cu 1 zi înainte de asamblarea plăcintei ciobanului și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.* Piureul de cartofi poate fi făcut cu 1 zi înainte de asamblarea plăcintei ciobanului și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.* Plăcinta ciobanului poate fi asamblată (înainte de a fi stropită cu unt topit) cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De Miel
Cartofi
Unt
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de a stropi cu unt și coacere.