Pizza Provensal
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizza provensal. O porție conține 792 calorii, 17g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de busuioc, brânză de capră, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Provensală, Provensal Pot Au Feu, și Cod Provensal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Așezați jumătatea inferioară a pâinii, tăiată cu fața în sus, pe o foaie de copt (rezervați jumătatea superioară pentru o altă utilizare).
Întindeți amestecul de măsline peste pâine. Aranjați puiul peste pâine; se presară cu brânză.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până se încălzește.
Așezați 2 căni (2 inci) tăiate fasole verde în apă clocotită; gatiti 5 minute sau pana cand este crocant.
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere.
Așezați fasolea într-un castron mic.
Scurgeți 1 (6 1/2 uncie) borcan marinat inimi de anghinare, rezervând marinada. Tăiați subțire inimile de anghinare; adăugați la fasole.
Adăugați marinată rezervată, 1 lingură suc proaspăt de lămâie, 1/4 linguriță piper negru și 1/8 linguriță sare în castron; aruncați pentru a acoperi.