Pizza Pesto

Pizza Pesto
Pizza Pesto necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 93 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Dacă aveți parmezan, brânză romano, crustă de pizza gata preparată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar, Pizza Pesto cu roșii proaspete și Mozzarellan și Pizzan Perfect acasă, și O excursie de o zi croată și "pizzan extra" (: Bruxelles Sprout, nuc & Pesto Pizzan pe crustă de grâu integral) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, combinați Ricotta și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți pesto peste crusta de pizza gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Întindeți ricotta și parmezanul peste pesto și stratificați roșiile peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
TomateTomate
Brânză RicottaBrânză Ricotta
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5
Se presară parmezan după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
6
Coaceți timp de 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista