Pizza Pesto și brânză
Pizza Pesto și brânză necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 207 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați fâșii, pesto de busuioc, foarte apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Două Pizza Pesto Cu Brânză, Pizza Pesto și brânză, și Pizza Pesto Cu Trei Brânzeturi.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Încălziți cuptorul la 232°.pulverizați tigaia de pizza de 12 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, apa și uleiul cu furculița până se formează aluatul moale; bate energic 20 de lovituri. Acoperiți; lăsați să stea 8 minute.
Pat sau apăsați aluatul în partea de jos și 1 inch peste partea de tigaie pizza.
Așezați brânza de sfoară de-a lungul marginii aluatului, suprapunându-se dacă este necesar. Îndoiți marginea de aluat de 1 inch peste și în jurul brânzei; apăsați pentru a sigila.
Coaceți 6 până la 7 minute sau până când se rumenesc ușor în jurul marginilor.
Răspândiți pesto peste crusta caldă.
Se presară cu 1 cană de brânză mozzarella; Se acoperă cu ardei grași și restul de 3/4 cană de brânză.
Coaceți 11 până la 14 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.