Pizza Pesto și brânză

Pizza Pesto și brânză
Pizza Pesto și brânză necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 207 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați fâșii, pesto de busuioc, foarte apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Două Pizza Pesto Cu Brânză, Pizza Pesto și brânză, și Pizza Pesto Cu Trei Brânzeturi.

Instrucțiuni

1
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți cuptorul la 232°.pulverizați tigaia de pizza de 12 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, apa și uleiul cu furculița până se formează aluatul moale; bate energic 20 de lovituri. Acoperiți; lăsați să stea 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
BolBol
CuptorCuptor
3
Pat sau apăsați aluatul în partea de jos și 1 inch peste partea de tigaie pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4
Așezați brânza de sfoară de-a lungul marginii aluatului, suprapunându-se dacă este necesar. Îndoiți marginea de aluat de 1 inch peste și în jurul brânzei; apăsați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CoardeBrânză De Coarde
BrânzăBrânză
AluatAluat
5
Coaceți 6 până la 7 minute sau până când se rumenesc ușor în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Răspândiți pesto peste crusta caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Se presară cu 1 cană de brânză mozzarella; Se acoperă cu ardei grași și restul de 3/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Ardei GrasArdei Gras
BrânzăBrânză
8
Coaceți 11 până la 14 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista