Pizza Pâine

Pizza Pâine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați pâinea de Pizza. Această rețetă servește 16. O porție conține 171 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți brânză mozzarella parțial degresată, înlocuitor de ou, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 59 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar, Pâine Pizza, și Pizza Pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ușor lingura de copt se amestecă în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Combinați amestecul de copt și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați lapte, înlocuitor de ou și unt, amestecând doar până la umezeală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
5
Adăugați pesto; rotiți ușor în aluat (nu combinați complet). Puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Coaceți la 350 timp de 50 până la 55 de minute sau până când pick-ul de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe grătar 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiol și pietre de pământ. Aromele tanice, de stejar, sunt luminoase și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau de porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În59 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista